Wiosenna grupa pod znakiem dobrego humoru 06 stycznia- 24 lutego 2009
|
|
Administracja |
Dodany dnia 18/11/2010 11:39
|
Średniak Postów: 965 Data rejestracji: 20.08.10 |
Hej! Z tego co pamiętam 5 września 2009 miało się odbyć nasze pierwsze spotkanie po porodzie, czy ktoś może mi podać miejsce i godzine spotkania? pozdrawiam _________ Ewelina Administracja CafeBocian.pl Cafebocian.pl - Klub cafebocian.pl/SzkolaRodzenia/ - Szkoła Rodzenia |
|
|
Administracja |
|
No właśnie spotkanie!!! Tak też mi się wydawało że mamy się spotkać we wrześniu i że to ma być pierwsza sobota. Bardzo chcieliśmy być na spotkaniu, ale ta sobota nam strasznie nie pasuje Mam cichą nadzieje że znajdzie się inny termin Pozdrawiamy Asia, Marcin i mały Bartuś!!! Administracja CafeBocian.pl Cafebocian.pl - Klub cafebocian.pl/SzkolaRodzenia/ - Szkoła Rodzenia |
|
|
Administracja |
|
Czy odbyło się spotkanie?
Administracja CafeBocian.pl Cafebocian.pl - Klub cafebocian.pl/SzkolaRodzenia/ - Szkoła Rodzenia |
|
|
Administracja |
|
Cześć!!! Znalazłam w tych materiałach, które zbieraliśmy podczas uczestnictwa w szkole rodzenia, notatke że spotkanie po porodzie bedzie w październiku w siedzibie cafe bocian. Nie mam dokładnej daty i godziny, ale to z pewnością ustalimy przed samym spotkaniem. Pozdrawiam Asia Administracja CafeBocian.pl Cafebocian.pl - Klub cafebocian.pl/SzkolaRodzenia/ - Szkoła Rodzenia |
|
Podziel się tym wątkiem | |
Dodaj do: |
|
Adres: | |
Na forum: | |
HTML: | |
Przejdź do forum: |